Apliko Tani

Te dhenat personale

Te dhenat per Kursin

KURSE PËR FËMIJË

“T’u mësosh fëmijëve një gjuhë të dytë kërkon kreativitet dhe energji. Prandaj, nëse zotohesh t’ua mësosh atë, duhet t’i trajtosh të gjitha cilësitë e saj duke mos neglizhuar as edhe një çështje të vetme.

 

E dimë se jeni lodhur, fëmijë të dashur, duke mësuar me orë të tëra, e duke mos pasur rezultat të kënaqshëm.
E dimë se jeni lodhur duke përdorur një anglishte të cektë me fjalë të cilat nuk ua dini vendin dhe kuptimin e mirëfilltë.
E dimë se jeni lodhur nga ata që kërkojnë nga ju t’i mësoni gjërat përmendsh, e prapë të mos jenë të kënaqur me diapazonin tuaj gjuhësor.

Iu inkurajojmë të hyni në botën tonë mësimore e kreative, ku mund t’i shpalosni idetë dhe aftësitë tuaja; ku ne do t’iu ndihmojmë ta perfeksiononi anglishten tuaj brenda një muaji te vetëm; ku ne do t’iu ndihmojmë të dilni faqebardhë para mësuesve dhe shokëve tuaj; ku do të mësoni se tendenca për ta neglizhuar gramatikën – çelësin kyç të një gjuhe, është padrejtësi ndaj jush!

E mirë tjetër është se do të keni rastin të mësoni me materiale të papërdorura më parë e që lidhen tërësisht me nevojat tuaja, moshën dhe nivelin tuaj gjuhësor.

Ne kemi një mënyrë unike për t’iu shndërruar në folës të anglishtes, të cilët nuk do ta flasin atë me rend fjalësh të mësuar përmendsh, por duke përdorur rregullat gramatikore; duke i kuptuar ato ashtu siç janë, por në mënyrë më të lehtë, argëtuese dhe me sukses të garantuar!”

INFINIT është vendi ku ju mund t’i jetësoni ambiciet e juaja  për të ardhmen!

lexo më shumë >>

MENAXHIMI I AKTIVITETEVE

- Ballafaqoheni me vështirsi në realizimin e punëve dhe detyrave në kohë?
-Dëshironi të jeni më efikas në punët që ju bëni?
-Doni të kurseni kohën dhe paratë?
-Planifikoni që atë që bëni, ta bëni profesionalisht?
Tani ju keni këtë mundësi:

“INFINIT QATAR TRAINING CENTER “-organizon trajnimin e radhës me temën:

“Menaxhimi i Aktiviteteve”

Në fund të trajnimit të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me materialet përkatëse dhe certifikatë.

lexo më shumë >>

AutoCAD

 

Trajnimi në AutoCAD  ju dedikohet të gjithë atyre që kanë deshirë të punojn dhe projektojn në AutoCAD.

Trajnimi zhvillohet në dy nivele 2D dhe 3D.

Kandidatët që do të ndejkin këtë trajnim do të aftësohen në :

- Domethënien e projektimit në Auto Cad.

-Rëndësinë e punës me Auto Cad.

-Aftësitë kryesore për projektimin e elementeve të ndryshme në  AutoCad.

-Hapat  fillestar në AutoCAD

-Si të vizatojmë në AutoCAD

-Komandat bazike

-Oraganizimi në shtresa i vizatimit

-Tipet e avancuara të objektëve

-Ndryshimet në vizatim

-Insertimi i simboleve

-Rregullimi i faqeve për shtyp

-Printimi i vizatimit

-Stilet e shënimeve

-Krijimi i  shablloneve etj.

 

Kohëzgjatja e trajnimit: 2D 24 seanca  3D 12 seanca

Instruktor:Ing.Dardan Thaqi

 

 

 

lexo më shumë >>
box1

Rreth Nesh

INFINIT Qatar Training Center është qendër e përkushtuar me integritet, kompetencë, objektivitet, profesionalizëm dhe besim, për të gjithë klientët. Është themeluar në qershor të vitit 2012 me qëllim të ofrimit të mundësive për ngritjen e

box2

Kurse

Në Qendrën INFINIT mund të avanconi njohuritë dhe kompetencat profesionale përmes kurseve dhe trajnimeve për mësimin e gjuhëve të huaja, teknologjisë informative, programimit, trajnimeve në menaxhment, marketing dhe shumë fusha të tjera.

box3

Projekte

Të vetëdijshëm për kërkesat e shoqërisë kosovare në shumë segmente dhe me qëllim të plotësimit të këtyre kërkesave Qendra INFINIT bënë përpjekje që të ngritë aftësitë e shoqërisë kosovare në përgjithësi

Aktuale

KURSE PËR FËMIJË

20-02-2014
iii

“T’u mësosh fëmijëve një gjuhë të dytë kërkon kreativitet dhe energji. Prandaj, nëse zotohesh t’ua mësosh atë, duhet t’i trajtosh të gjitha cilësitë e saj duke mos neglizhuar as edhe një çështje të vetme.

 

E dimë se jeni lodhur, fëmijë të dashur, duke mësuar me orë të tëra, e duke mos pasur rezultat të kënaqshëm.
E dimë se jeni lodhur duke përdorur një anglishte të cektë me fjalë të cilat nuk ua dini vendin dhe kuptimin e mirëfilltë.
E dimë se jeni lodhur nga ata që kërkojnë nga ju t’i mësoni gjërat përmendsh, e prapë të mos jenë të kënaqur me diapazonin tuaj gjuhësor.

Iu inkurajojmë të hyni në botën tonë mësimore e kreative, ku mund t’i shpalosni idetë dhe aftësitë tuaja; ku ne do t’iu ndihmojmë ta perfeksiononi anglishten tuaj brenda një muaji te vetëm; ku ne do t’iu ndihmojmë të dilni faqebardhë para mësuesve dhe shokëve tuaj; ku do të mësoni se tendenca për ta neglizhuar gramatikën – çelësin kyç të një gjuhe, është padrejtësi ndaj jush!

E mirë tjetër është se do të keni rastin të mësoni me materiale të papërdorura më parë e që lidhen tërësisht me nevojat tuaja, moshën dhe nivelin tuaj gjuhësor.

Ne kemi një mënyrë unike për t’iu shndërruar në folës të anglishtes, të cilët nuk do ta flasin atë me rend fjalësh të mësuar përmendsh, por duke përdorur rregullat gramatikore; duke i kuptuar ato ashtu siç janë, por në mënyrë më të lehtë, argëtuese dhe me sukses të garantuar!”

INFINIT është vendi ku ju mund t’i jetësoni ambiciet e juaja  për të ardhmen!

lexo më shumë >>

Follow US