Aftësitë në Punësim

Aftësitë në Punësim

“Aftësitë në Punësim”

INFINIT Përmes këtij trajnimi ju mundëson të merrni njohuri sa i përket aftësive në punësim. Qëllimi i trajnimit është që përmes shembujve praktik t’i qaseni më lehtë tregut të punës.

Në fund të trajnimit ju do të përfitoni shkathtësi:

Të identifikoni më gjerë aftësitë tuaja punësuese;

Evidentoni aftësitë e duhura në aplikacionin për punësim;
Kuptoni rëndësinë e aftësive për punësim;
Kuptoni faktet që ju rrisin shanset për punësim;
Përgatitni CV dhe letër motivuese;
Mësoni sjelljet e duhura në një intervistë;
Njihni gabimet që nuk duhet të bëni gjatë intervistimit;
Mësoni bazat e komunikimit formal.

Trajnimi i dedikohet të gjithë atyre që janë të intersuar të hyjnë për herë të parë në tregun e punës, atyre që dëshirojnë të bëjnë një kthesë në karrierë si dhe për të gjithë ata që dëshirojnë të shtojnë idetë mbi elementet e suksesit gjatë proceseve të rekrutimit.

Kohëzgjatja:
Trajnimi mbahet me 16-18 Nëntor 2015 prej orës 16:30-20:00.
Çmimi :19.00 euro
Trajner: Mr. Sc Ardita Salihu

Phone: 045 88 11 00 / 049 88 11 01
Fax: 038 243 935 / 6
10000 Prishtinë Kosovë
Abdyl Frasheri nr.24

Close
Share This