Apliko

Emri dhe Mbiemri:

Data e lindjes:

Edukimi:

Adresa:

E-mail:

Nr. i telefonit:

Punësimi:

Si jeni njohur me qendren tone?

Cilin kurs deshironi ta ndiqni?

Niveli i kursit:

Pyetje dhe komente


Vërejtje: Në momentin që klikoni butonin “Apliko” nënkupton që ju keni lexuar dhe pranuar rregulloren e qendrës Infinit.
Phone: 045 88 11 00 / 049 88 11 01
Fax: 038 243 935 / 6
10000 Prishtinë Kosovë
Abdyl Frasheri nr.24

Close