Archicad

Archicad

Pse ky trajnim?

Në këtë kurs personat e interesuar do të mësojnë për teknikat elementare arkitektonike, vendosjen e elementeve të ndryshme, krijimin e modeleve vizatimin e hapësirave në 2 dhe 3 dimensione, dokumentimin dhe kompletimin e dosjeve arkitektonike.

Çka mësoni në këtë trajnim?

  • Të vizatoni projektet e parashtruara arkitektonike
  • Të nxjerrni detalet në disa forma
  • Të modeloni ne 3D
  • Të përgaditni dokumentacionin e nevojshem për projekt
  • Të finalizoni perspektivat me foto render
  • Të kalkuloni siperfaqe të ndryshme dhe vëllime
  • Të përpunoni parallogarit e materialeve te nevojshme për projekt

Për kë?

Kursi Archicad 18 u dedikohet të gjithë studentëve të arkitekturës, arkitektëve, urbanistëve, për t’i zgjeruar njohuritë e tyre për vizatimin e projekteve, dokumentimin dhe krijimin e formave dhe modeleve të ndryshme arkitektonike.

Sa zgjat?

Ky trajnim përmban 32 orë mësimore

Sa kushton?

99 euro

Phone: 045 88 11 00 / 049 88 11 01
Fax: 038 243 935 / 6
10000 Prishtinë Kosovë
Abdyl Frasheri nr.24

Close
Share This