Përgatitja për aplikim në punë

Përgatitja për aplikim në punë

Pse ky trajnim?

Përmes këtij trajnimi ju mund të merrni njohuri sa i përket aftësive në punësim. Përmes shembujve praktik t’i qaseni më lehtë tregut të punës.

Çka mësoni në këtë trajnim?

  • Të identifikoni më gjerë aftësitë tuaja punësuese;
  • Të evidentoni aftësitë e duhura në aplikacionin për punësim;
  • Të Kuptoni rëndësinë e aftësive për punësim;
  • Të Kuptoni faktet që ju rritin shanset për punësim;
  • Të Përgatitni CV dhe letër motivuese;
  • Mësoni sjelljet e duhura në një intervistë;
  • Të Njihni gabimet që nuk duhet të bëni gjatë intervistimit;
  • Mësoni bazat e komunikimit formal

Për kë?

Të gjithë atyre që janë të intersuar të hyjnë për herë të parë në tregun e punës, atyre që dëshirojnë të bëjnë një kthesë në karrierë si dhe për të gjithë ata që dëshirojnë të shtojnë idetë mbi elementet e suksesit gjatë proceseve të rekrutimit

Sa zgjat?

Ky trajnim përmban 6 orë mësimore. Mbehet në një ditë të plotë ose dy ditë nga tri orë.

Kush e mban?

Trajner me eksperiencë dhe përvojë në përgatitjen e të rinjëve për zhvillimin e aftësive në punësim.

Sa kushton?

19.00 euro

Phone: 045 88 11 00 / 049 88 11 01
Fax: 038 243 935 / 6
10000 Prishtinë Kosovë
Abdyl Frasheri nr.24

Close
Share This