Gjuhë gjermane

Gjuhë gjermane

Të mësosh një gjuhë të huaj, përveçse imperativ i kohës moderne, është edhe një eksperiencë shumë e bukur, të bën të njohësh kultura të reja dhe të dish të komunikosh me njerëz të kulturave te ndryshme. Ajo që të duhet është një strategji ndihmëse, e cila të ndihmon të mos humbasësh për asnjë ditë “stërvitjen”. INFINIT ofron mundësi të përsosur për avancimin tuaj.Se shpejti grupe të reja fillojnë për gjuhë gjermane.

Qëllimi i ofrimit të këtyre kurseve është që secili individ të ketë mundësinë e përfitimit dhe avancimit të shkathtësive të gjuhës gjermane. Kursi mbahet për të gjitha nivelet, Nga niveli fillestar deri në atë të avancuar (A1-C2). Kurset organizohen në:

-Kurse të rregullta
-Kurse Intensive
-Kurse individuale

 

Phone: 045 88 11 00 / 049 88 11 01
Fax: 038 243 935 / 6
10000 Prishtinë Kosovë
Abdyl Frasheri nr.24

Close
Share This