Kampi Veror

Kampi Veror

Edhe kete vere, qendra jone do t’iu freskoje me kurse verore, por kesaj radhe, ju ofrojme dicka te rralle dhe unike! Kete here, ne ju ofrojme kurse nga me te ndryshmet sic jane: Gjuhe Angleze; Gjuhe Gjermane; Kurse per Kompjutere; Dizajn; Animacion; dhe Aftesite ne Prezantim.

Ne kemi zgjedhur programet me moderne, pervetesimi i te cilave eshte bere thuajse i domosdoshem per femijet e kohes se sotme! Prandaj, ftojme te gjithe femijet qe se bashku, me metodat me bashkekohore dhe kreative t’i zhvillojme aftesite, pa te cilat, sot nuk ben!

1.Gjuhë Angleze

•Shkrirja e anglishtes në vepra arti: Punë Dore – Arts Meets Craft për fëmijët 6-9 vjet,

• Tranformimi i anglishtes nga gjuhë e huaj, në atë familjare : Kampi Veror-Summer camp for kids për 10-14 vjet

2.Kurse për kompjuterë

-Microsoft office 6-14 vjet  • Aftësitë teknologjike në programe bazike dhe të avancuara

3.Dizajn dhe Animacion 10-14 vjet  – Gjallërimi i ideve nëpërmjet teknologjisë dhe kreativitetit

4.Aftësitë në prezantim për 10-14 vjet  – Zhvillimi i vetëbesimit për prezantime të rasteve të ndryshme

APLIKO KËTU

Phone: 045 88 11 00 / 049 88 11 01
Fax: 038 243 935 / 6
10000 Prishtinë Kosovë
Abdyl Frasheri nr.24

Close
Share This