Kurs për bashkim familjar

Kurs për bashkim familjar

Kohëve të fundit është shtuar dukshëm kërkesa për kurse që aftëson studentët dhe personat tjerë të interesuar për teste të bashkimit familjar,në gjuhë  gjermane.

Me përgjegjësi themi se kemi çelësin e suksesit tuaj!

Ne do të ju ndihmojmë të bashkoheni me të dashurit tuaj më shpejt se sa e keni menduar.Që tani urojmë për përfundimin e testit për bashkim familjar,dhe atë me sukses maksimal!

Kurs per bashkim familjar

 
Në çmim përfshihen edhe të gjitha materialet e kursit (Libra,teste,certifikatat)

Phone: 045 88 11 00 / 049 88 11 01
Fax: 038 243 935 / 6
10000 Prishtinë Kosovë
Abdyl Frasheri nr.24

Close
Share This