Blerim Morina

Prej muajit Shtator 2021, është i angazhuar edhe si trainer në lemin e teknologjisë (ECDL)  në qendren e trajnimeve INFINIT.

 

Në vitin 2014 i licencuar nga ECDL Kosova për trajner në nivelin Basic dhe Advanced. I certifikuar nga MICROSOFT CORPORATION (CACTUS) ne programet: Installing and Configuring Windows 7, Configuring and Troubleshooting Windows Server 2008 Active Derectory Domain Services, dhe Configuring and Administering Microsoft AharePoint 2010.

Nga janar i viti 2022, është angazhuar si trajner në lemin e teknologjisë (ECDL) në qëndren për trajnime INFINIT CENTER.

Blerim Morina i lindur me 26.09.1985 në Malisheve ka diplomuar në fakultetin Ekonomik dega Menaxhment dhe Informatikë pranë kolegjit AAB.

Mbi 13 vite në arsim ku nga viti  2008 i angazhuar si profesor në SHMP “Lasgush Poradeci” në Kijeve, pastaj që nga viti 2010 vazhdon si professor në Qendren e Kompetences në Malishevë. Në vitin 2014 u angazhua në kuader të Universitetit Amerikan AUK si trajner në ECDL.

placeholder
Apply for Admission or some other Call to Action