Stafi dhe Trajnerët

Ne gjithashtu synojmë që përmes shembullit të mësimdhënësve, trajnerëve, ekspertëve dhe stafit administrativ të ndërtojmë një qasje kritike dhe bazuar në vlera morale. Qendra INFINIT suksesin e saj e bazon në personelin e angazhuar i cili është zemra e institucionit. Nga niveli i ekspertëve, profesorëve, trajnerëve, e deri të pozita më modeste ne fokusohemi të angazhojmë individë të talentuar, me kompetencë njohuri, përkushtim dhe vlera të larta morale.

Kordinatore e gjuhëve të huaja
Qendresa Peni
Kordinatore e Qendrës Infinit
Merita Aliçkaj Lezi
Kordinator për trajnimet e IT-së
Dardan Maraj
Muke Shkreta
Brulinda Shalaku
Albana Selmani
Shqipe Klaiqi
Fjolla Rexha
Dea Luzha
Trainer
Sabri Klaiqi
Isuf Shala
Besart Hashani
Arbër Elezi
Blerim Morina
Trainer
Gazmend Krasniqi