Isuf Shala

Prej muajit Shtator 2021, është i angazhuar edhe si trainer në lemin e teknologjisë (ECDL)  në qendren e trajnimeve INFINIT.

 

Ka punuar/ndihmuar shumë kompani të ndryshme si në vend po ashtu dhe jashtë vendit për Zhvillimin e Identitetit, UX/UI, Online Marketing, Campaigns etj.
Që nga viti 2018 është Themelues dhe Drejtor Kreativ në The Wave Marketing Agency, kompani e cila kryen shërbime si: Graphic Design, Web Solution, Digital Marketing, Communication.
Ndersa  nga Tetori i vitit 2021 është edhe si ligjërues në Infinit Training Center.

Isuf Shala është i diplomuar në degën e Dizajnit Grafik.
Ka eksperiencë më shumë se 14 vite në Dizajn Grafik, Web Design, Traditional & Digital Marketing.
Që nga viti 2007 filloi punën në mënyrë profesionale si Dizajner Grafik.
Ishte pjesë e disa kompanive të ndryshme si: INIT Production, Rrota, MIK Agency, Gjirafa.
Ai është themelues i Prishtina Street Style, webfaqe kjo në të cilën për herë të parë në Kosovë është prezantuar stili i veshjes së njerëzve në rrugët e qytetit.

placeholder
Apply for Admission or some other Call to Action