Trendet e teknologjisë në vitin 2022

Trendet e teknologjisë në vitin 2022

Trendet e teknologjisë në vitin 2022 dhe kërkesat e tregut të punës në sektorin e IT-së

Për të gjithë ju që jeni të interesuar rreth teknologjisë, sot mbahet Ligjerata:

“Trendet e teknologjisë në vitin 2022 dhe kërkesat e tregut të punës në sektorin e IT-së”

Blerta Thaçi
Executive Director, Open Data Kosovo

Data 20 Prill, e Mërkurë, Ora: 16:30

Event Link: meet.google.com/jvn-aauu-yfi

Për të qenë pjesë e Eventit Online aplikoni për pjesëmarrje pëmes linkut:
https://bit.ly/3E8RqYE

***Vendet janë të limituara

Për info shtesë:
045 88 11 00
049 88 11 01
[email protected]

Leave a comment