Perspektiva e mësimit të gjuhës gjermane në Kosovë

Perspektiva e mësimit të gjuhës gjermane në Kosovë

Perspektiva e mësimit të gjuhës gjermane në Kosovë

Për ta ndarë përvojën me nxënësit dhe studentët tanë dhe të interesuarit e tjerë, lidhur me rëndësinë e mësimit të gjuhës gjermane dhe mundësit për punësim për gjermanofolesit, kemi ftuar panelistet:

1.Znj. Nora Hasani
Drejtoreshë menaxhuese / Geschäftsführerin
Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare / Kosovarisch-Deutsche Wirtschaftsvereinigung

2.Znj.Etleva Blakaj Mësimdhënese e gjuhës gjermane
Universiteti AAB

3.Znj. Arta Shehu Azemi
Udhëheqëse e departamentit BPO / Bereichsleiterin BPO
EvroTarget LLC

Sesioni informues mbahet të mërkuren me 1 qershor në ora 17:00 në qendrën Infinit.

*Pjesëmarrja është pa pagesë

Për të qenë pjesë e Eventit aplikoni për pjesëmarrje përmes linkut:
https://bit.ly/3at1mkQ

***Vendet janë të limituara

Për info shtesë:
045 88 11 00
049 88 11 01
[email protected]

Leave a comment