Shkolla verore 2022

Shkolla verore 2022

Qëllimi i trajnimit & Përfitimet e nxënësit

Qendra Infinit  organizon shkollën verore “Infinit Summer School 2022”, duke ofruar mundësinë të gjithë fëmijëve të interesuar të mësojnë, të argëtohen dhe të zhvillojnë kreativitetin e tyre në shumë fusha.Programi i shkollës verore do të jetë i mbushur me plot aktivitete tejet interesante, atraktive dhe unike, përmes së cilave fëmijët do të mund të zhvillojnë aftësitë në shumë dimensione dhe zbulojnë talentin e tyre. Aktivitetet janë të planifikuara dhe të organizuara në atë mënyrë që fëmija juaj të jetë i disponuar dhe i motivuar për mësim gjatë gjithë kohës.

Aktivitet kryesore do të në realizohen në 4 klube:

 • English Skills
 • Kid coders
 • Arty kids
 • The young entrepreneurs

Active English

Klubi  Active English  është klubi ma fun që ke marr pjesë ndonjëhere!!!

Krejt këtu i gjen, aktivitete dhe lojera, prezentime para shoqërise, gjuha e trupit,mënyra qysh po fol e deri te bashkëpunimi me shokët dhe shoqet e grupit.

Nese ke mendu me fol para audiences por nuk ia ke dal, atëhere në fund te këtij programi atë problem nuk ke me pas! 😊

Në kë klub përfshihen këto aktivitete:

 • Presentation skills
 • Public Speech
 • Team Building Activities
 • How to manage our emotions
 • Earning the “bossish” attitude during presentation

Kid coders

Ky klub do të përmbajë aktivitete të ndryshme në fushën e teknologjisë. Fëmijët do të mund të mësojnë dhe argëtohen përmes kodimit të lojërave të ndryshme kompjuterike

Arty Kids

Arty kids është klub që ka për qëllim të zhvillojë shqisat dhe aftësitë njohëse e socio-emocionale. Gjithashtu, nëpërmjet këtij programi, nxënësit do të përforcojnë vetëvlerësimin dhe kreativitetin. Secili aktivitet do të përmbajë qëllime specifike të cilat do t’u ndihmojnë nxënësve t’i shkrijnë idetë e tyre në art.

The Young Entrepreneurs

You MUST BE a part of the club to use English for commercial communication; gain the core skills of an entrepreneur; create the idea and make the plan of a startup; learn how to reach investors; compete for the best startup plan Create the idea today, realize it tomorrow!

Në Infinit Summer School 2022 do të ketë shumë befasi me ekstra aktivitete

 • Aktivitete sportive dhe rekreative
 • Piknik
 • Vizitë tek këndi i lojërave- Playground
 • Aktivitete noti dhe lojëra në ujë

Periudha e kursit veror- Infinit Summer School:

 • 04 Korrik-21 Korrik 2022 (3 javë të plota).
 • Orari: 09:00 deri 15:00 (çdo ditë Hëne -Enjte)
 • Mosha 6-15 vjet.

Çmimi i shkollës verore: Infinit Summer School është 140-euro

Në qoftë se regjistrimi në shkollën verore bëhet deri me datën 24 Qershor 2022, aplikohen zbritje të ndryshme, si në vijim:

 • Një nxënës përfiton zbritje 15 euro nga çmimi total.
 • Dy nxënës të cilët janë të referuar nga ju apo të cilët janë nga e njejta familje përfitojnë zbritje 20 euro nga çmimi total.
 • Më shumë se dy nxënës të referuar nga ju apo të cilët janë nga e njejta familje , përfitojnë zbritje 25 Euro nga çmimi total.

Në program veror përveç aktiviteteve që do të realizojmë,përfshihet dhe një shujtë ushqimore dhe pije.

Regjistro fëmijën tend në këtë link dhe përfito ofertën me zbritje.

Apliko këtu.

Leave a comment